[ DIGITALIZACIJA ] - Računovodski servis pomemben partner

Računovodski servis je vaš pomemben poslovni partner. Skrbi za urejenost vašega poslovanje in je hkrati vir znanja in izkušenj, s katerimi podprete svojo poslovno rast in razvoj. Ne zanemarite njegove vrednosti za vaše poslovanje. In prav zato se vam splača, da spoznate prednosti sodelovanja z računovodskimi servisi, ki so vključeni v Zbornico računovodskih servisov in imajo dobro razvit razvoj, izkušnje s sodobnimi tehnologijami in pristopi. 

Zavedati se je potrebno, da bo več kot 90 odstotkov poslovnih subjektov  v prihodnje lahko izboljšalo svojo učinkovitost s pomočjo digitalnih storitev izvajalcev računovodskih storitev. Digitalizacija bo že v bližnji prihodnosti največja sprememba za vsa podjetja ( ePristar - Računovodstvo v oblaku )

Kvaliteten zunanji računovodski servis vam lahko stroške povezane z vašim računovodstvom s pomočjo sodobnih pristopov kar precej zniža, hkrati pa dvigne kvaliteto opravljenega dela, kar v tem času zahtevnega trga izredno pomembno ( Brošura ZRS: Kdo pa vam vodi poslovne knjige? ).

Nekaj dodatnih prednosti zunanjega računovodstva :
-          Vseskozi na voljo, tudi v času bolniške, letnih dopustov, izven delovnega časa;
-          Cenovno sprejemljivejša možnost, brez nadur, bolniških izostankov, dopustov;
-          Zunanje računovodstvo je specializirano za to področje, brez dodatnih stroškov izobraževanja;
-          Neodvisnost od (večinoma) ene same osebe;
-          Brez stroškov za razvoj in strokovna izpopolnjevanja;
-          Zunanji servis je specializiran za storitev, ki jo izvaja;
-          Zaupni finančni podatki v podjetju ostanejo v krogu pooblaščenih;
-          Redno seznanjanje z novostmi;
-          Nižji strošek tveganja;

Zagotovo je že danes zelo pomembna izbira kakovostnega izvajalca računovodskih storitev. Skrbno izbran izvajalec računovodskih storitev pomeni varnost, saj nudi celovito podporo in svetuje podjetjem, spoštuje zaupnost podatkov in se prilagaja potrebam strank. Strokovna pomoč na področju računovodstva je dobra popotnica za uspešno poslovanje. Hkrati pa bo dober računovodski servis primeren partner pri digitalizaciji vašega poslovanja in povezave z računovodsko finančno hišo.

IZPOSTAVLJENO:
Prednosti in slabosti zunanjega računovodstva
Računovodstvo v družinskih podjetjih
KAKO zamenjati izvajalca računovodskih storitev?

 

 


Natisni   E-naslov